www.signis.lv

skrienu, lasu grāmatas, ēdu mājās un vēl simts un viena lieta

Orģinālas receptes

04/09/2011 iekš kulinārijas novirze

Tad kad gribu ko pagatavot, tad nevis dodos pie sava pavārgrāmatu plaukta, bet meklēju internetā. Plauktā ir tikai stāsti par ēdienu un dažas obligātās recepšu grāmatas. Savukārt internetā visticamāk atradīsiet pat Hanibala Lektera receptes. Diemžēl pašas labākās vācu ēdienu receptes būs no vāciešiem, pastu vāra vispareizāk itāļi un īstu fish&chips gatavo tikai angļi. Labi, ka ir Google Translate.

Anglija. Jorkšīras pudiņš

Yorkshire pudiņš ir trauks, kas radās Yorkshire, Anglijā. Tas ir izgatavots no mīklas, un parasti pasniedz ar ceptu liellopu gaļu un mērci. Jorkšīras apkalpo pudiņš tradicionāli ar mērci, kā starteris ēdiens seko gaļu un dārzeņiem. Biežāk mazākas pudiņi vārīti kēkss burkās tiek pasniegtas kopā ar gaļu un dārzeņiem. Jorkšīras pudiņš nav rezervēta tikai svētdienas pusdienas. Liels pudiņš piepildīta ar gaļīgs sautējums vai čili ir trauks ar savām tiesībām. Aukstā pāri palikušās Jorkšīras pudiņi, lai jauki uzkodas ar nelielu ievārījumu vai medu.

Sastāvdaļas:

  • 4 lielas, svaigas olas, mērot krūze
  • Vienlīdzīgas piena daudzumu, uz olu
  • Pašu daudzumu universālie / plain milti pret olām
  • Šķipsniņu sāls
  • 2 ēdamkarotes tauku, liellopu notecināšanas vai augu eļļu

Sagatavošana:

  • Karsē krāsnī līdz augstākajai temperatūrai, iespējams, tomēr nepārsniedz 450F/230C vai taukus var sadedzināt.
  • Pour olas un pienu lielu maisīšanas trauka un pievieno šķipsniņu sāls. Noslaucīt kārtīgi ar elektrisko roku sitējs vai rokas noslaucīt. Atstāj nostāvēties 10 minūtes.
  • Pakāpeniski sietu tādu pašu daudzumu miltu (kā olas) uz piena un olu maisījumu, atkal izmantojot elektriskie roku sitējs vai ar roku noslaucīt, lai radītu vienreizēju bezmaksas mīklu atgādina saldā krējuma, ja ir kādi gabali iet mīklu caur smalku sietu.
  • Atstājiet mīklu, lai atpūstos virtuvē vismaz 30 minūtes, pat uz ilgāku laiku – līdz pat vairākām stundām.
  • Vieta zirņu lieluma gabals speķa, notecināšanas vai ½ tējkarote augu eļļas uz jūsu izvēlēto Jorkšīras pudiņš alvas, vai 5cm caurumu alvas vai 12-bedrīšu smalkmaizīte alvas un krāsnī karstumu, līdz tauki ir smēķēšana. Dodiet mīklu vēl viens labs noslaucīt pievienojot 2 tbsps auksta ūdens un piepilda 1/3 no katras daļas alvas mīklā un ātri atgriezt līdz cepeškrāsns.
  • Atstāt pavārs līdz zeltaini brūns apmēram 20 minūtes. Atkārto pēdējo soli vēlreiz, līdz visas mīklas ir izlietots. Galdu Jorkšīras pudiņš

Vācija. Viltotais zaķis

Viltotais zaķis, cepta maltu vai False Hare ir cepta no gaļas, kas ir pazīstams variantus daudzās valstīs. Viltotais zaķis var pasniegt siltu vai aukstu un iet labi ar kartupeļiem, mērci un dārzeņu, kā arī kartupeļu vai makaronu salāti. Īpaši garšu šīs viltotais zaķis ar tzatziki mērci, kāpostu salāti un pitas maizi. Joprojām ir viltotais zaķis var samazināt ar nazis plānās šķēlītēs un izplatīšanos ar sinepēm, lai izmantotu kā sviestmaize pildījumu.

Sastāvdaļas:

  • 500g tipināt
  • 1 sīpoli
  • 3 ēdamakarotes rīvmaizi
  • 1 olas
  • 1/8 l piens
  • Pipari, sāls
  • ķiploki
  • 1 tējkarotes citronu sula
  • timiāns
  • 500g pitas maizi
  • 300g kāpostu salāti

Gatavošana:

  • Zemes liellopu gaļa ar sasmalcinātiem sīpoliem, maizes drupatas un vidējo olu mīklu.
  • Piens, mīcīt gaļu un sezonu ar sāli un pipariem.
  • Peel ķiploku caur ķiploku spiede , lai varētu samalt un nospiediet Enter.
  • Gaļa ar citronu sulu un timiānu un mīcīt pamatīgi.
  • Uzkarsē krāsni līdz 225 °.
  • Ar samitrinātu rokām, forma tipināt uz iegarenas klaips, vēlas redzēt attēlā iepriekš, un nedaudz iereibis cepšanas traukā.
  • Viltotais zaķis apmēram 40 minūtes vidū plaukts, cept, līdz tā kļūst maiga garoza. Jūs varat arī viltotais zaķis apakšā dzelzceļu mikroviļņu 600 W pavāra apmēram 18 minūtes.

Francija. Foie gras

Foie gras ir kulinārijas aknu svaigi no saimniecības un pakārtotajam ar krūti zosis un pīles.Foie gras tiek ražota no lauksaimniecības mājlopu un mājputnu vārīti foie gras, ir kulinārijas. Francijā tradicionāli ir ēst aukstu kā starteri, parasti laikā svētku maltīti. To izmanto arī, lai sīkumi augļu izstrādājumus, pirmkārt vīģu, vai kaltētu pīle. Tāpat ir iespējams paēst karstā vienu – pannā cepts eskalops foie gras. Ja visa foie gras, ir jāēd ar nazi un dakšiņu. Tas parasti pievieno saldu vīnu, piemēram, Sauternes, Alsace vīni vai daži no Gers nevainojami pielāgoties ar šo ēdienu.

Sastāvdaļas:

  • foie gras 600 g
  • 1 tējkarote cukurs
  • 2 tējkarotes jūras sāls
  • jauktas ogas
  • 5 Sichuan pipari
  • 1 shot glāze Porto sarkans, balts vai Madeirā

Progresēšanai:

  • Zīmogs par drošību foie gras. Pirmā izvēle, lūdzu! Paziņojums piena sejas svaigas aknas.
  • Es aknas ar abām rokām un viegli ieraut pretējās pusēs. Aknas sabojājas, atklāj veidu vēnām.
  • Lielākus gabalus iztrūkt viegli. Keramikas nazi Forever.
  • Arrow šeit, asiņainu vēnā. Atveriet foie gras šādā veidā var sekot, protams, venozā sistēma.
  • Pēc tam vienkārši izpildiet lielu vēnas, knaibles, noņemt, uzmanīgi pavelkot.
  • Ar šo metodi mēs spējam saglabāt lielu gabalu no aknām, bet pārāk slikti luck, ja jūs galu galā ar foie gras sadalīta ļoti mazos gabaliņos.
  • Mēs tad iet ar nazi, noņemiet pēdas asinīs un daži mazāki vēnas, bet ne pietiekami, lai tiktu glābti!
  • Foie gras ir šeit, manuprāt, darbojas. Tas bija sadalīts divās lielās gabalos, lai pārliecinātos, ka nav citu vēnas un atstāja tiny venules nesvarīgas.
  • Augšdaļā lielos gabalos neskartu, ko izmanto, lai pārklātu ārpus bļodā un uz leju mazos gabaliņos, kas tiks izmantoti iepakojumā. Labajā augšējā vēnām, tika noņemts.
  • Novietojiet foie gras piemērotā traukā par sezonu.
  • Pievienojiet garšvielas (sāli, piparus un Porto), un viegli samaisa ar rokām. Mēs centāmies saglabāt aknām de-veining…
  • Tas nav, lai sasmalcina tā, lai garšvielas! Tagad varat pavārs ar virtuves dvieli vai pot.
  • Man nav pavārs. Es ietīts kokvilnas dvielis (ļoti tīrs lieki teikt), es string saspringts, un es, kas uz gultas sāls plastmasas traukā vai es varu likt uz pusi laikā. Es vāks ar sāli. Es glabāt aukstā telpā 48 stundas. Tad es iet katru foie gras es noņemt dvieļus un es viņus bļodā, ka es uz individuālā zosu tauki. Es turpinu par 1 mēnesi un nekādu problēmu.

Itālija. Tiramisu.

Tiramisu ir itāļu deserts un ir viens no populārākajiem pasaulē. To raksturo intensīva garša un delikāts, lai to sagatavotu saskaņā ar sākotnējo recepti nepieciešamību ar šādām sastāvdaļām: sūklis cepumi, olu dzeltenumi, cukurs, kafija, mascarpone sieru, kakao pulveris.

Sākotnējā recepte nav šķidrums, kā kūka tās sākotnēji paredzēta visiem, gan bērniem, gan veciem cilvēkiem, oriģināls formas kūka ir apaļa, pat ja sūklis formas veicina izmantot taisnstūra vai kvadrātveida pannas.

Laika gaitā cilvēki ir mēģinājuši mainīt recepti, aizstājot sastāvdaļas galvenokārt kafiju un dzemdēja, piemēram, tiramisu šokolādi, Amaretto, savvaļas ogu, citrona, zemeņu, ananāsi, jogurts, variantus banānu, aveņu un kokosriekstu.

Par Tiramisu pirmsākumi ir ļoti neskaidra, jo katram reģionam būtu “izgudroja” šo delikatesi, kas ir, kāpēc daži no strīda veida radās starp Toskānu, Pjemonta un Veneto.

Ingredients:

  • Kakao pulveris ar pulveri pēc garšas tiramisu
  • Kafijas uz slapja sūkļa pirkstiem
  • Šokolādes pārslas cik nepieciešams, lai segtu tiramisu
  • 500 g maskarpones siera
  • 6 vidēji olas
  • 120 g + 2 ēdamkarotes kafijas cukurs
  • 400 g savoja

Sagatavošana:

  • Pirmkārt, sagatavot kafiju, kā arī pietiekami daudz, lai uzsūktu sūkli, ielej bļodā (zuccheratelo, ja vēlaties) un ļaujiet atdzist.
  • Sakuliet olas dzeltenumus no olas ar pusi no cukura, lai iegūtu labs maisījums ir viegls un krēmveida.
  • Darbu, tad (ne pārāk garš) maskarpones ar noslaucīt (vai koka karoti), līdz krēmveida bez sacietējumiem, un vienmēr pukstēšana kopā, maisījuma olas un cukuru, sagatavoti iepriekš.
  • Sakuliet olu baltumus, līdz šim ar šķipsnu sāls, pievienot atlikušo pusi no cukura un ar koka karoti, pakāpeniski un uzmanīgi pievienot tos maisījumu Mascarpone un olu dzeltenumi, tāpēc jums krējums tiramisu.
  • Sakārtot cepumi traukā un sāka slapjš tos ar kafiju, būtu labi mērcēti, bet ne pilnīgi mērcēti. Cover ladyfingers piesūcina ar kārtu krējumu un maskarpones sieru līmenī ar lāpstiņu.
  • Apkaisīt virsmu ar kakao pulveri skābu. Tad jums ir otrais slānis ladyfingers, ja esat tos pirmo vertikāli, horizontāli, tā viņus (un otrādi). Ricoprireteli ar atlikušo krēmu, šajā līmenī.
  • Kad pabeigts apkaisa ar lielu kakao rūgtums virsmas jūsu Tiramisu un pievieno dažas pārslas šokolādes.
  • Uzglabāt ledusskapī uz pāris stundām sarukt saldā e. .. labu apetīti!

5 komentāri pie “Orģinālas receptes”

  • Diāna
    04/09/2011 20:23

    Burvīgi. Tipinu 500 gramus.

  • Krūma
    05/09/2011 12:23

    Delicious :)

  • Laura
    06/09/2011 23:02

    Foi gras izklausās pēc šausmenes :D

  • Līna
    08/09/2011 21:07

    Slapjā sūkļa pirksti un elektrisko roku sitējs. Es ņemu abus!:)

  • Kuulaps
    01/03/2014 14:25

    Būtu vismaz norādes uz oriģinālo, jo es no receptes praktiski neko nesapratu..

Atstāt komentāru

-