www.signis.lv

skrienu, lasu grāmatas, ēdu mājās un vēl simts un viena lieta

Šodien BK Ķekari atkal dodas laukumā

17/10/2008 iekš Uncategorized

kekari.jpgŠodien BK Ķekariem trešā oficiālā spēle Dubultamatieru pretendentu līgā. Šis mačs būs pret Frank’s Tasmanian Tigers, kura jau ļoti ilgi spēlē šajā līgā un zīmīgi, ka iespējams tā savā laikā bija vienīgā komanda, kuras sastāvā tika pieteikta daiļā dzimuma basketboliste. Spēle notiks Olimpiskā sporta centra manēžā Grostonas ielā 6b un tās sākums ir nozīmēts uz 19:45. Televīzijā diemžēl šo spēli nevarēsiet redzēt, kā arī nevienā web lapā dzīvajā sekot līdz nebūs iespējams, tāpēc visi interesenti tiek aicināti ierasties personīgi un just līdzi Ķekariem.

kekari-aatri.jpg

Ķekariem sezonā DAL iesākās ne visai veiksmīgi un pēc otrdienas pārbaudēs spēles galvenais treneris uzvirzīja ultimātu – vai nu mēs uzvaram Tasmānijas tīģerus, vai arī meklējam jaunu treneri. Pirmajā sezonas spēlē pret Ziemeļvalstu ģimnāzijas komandu pārliecinoši tika uzvarēta pirmā ceturtdaļa, pārliecinoši zaudēta otrā ceturtdaļa un trešās ceturtdaļas beigās rezultāts jau bija 40:40, bet spēles izskaņā nespējot iemest trīspadsmit soda metienus tik zaudēts pretiniekam ar deviņu punktu starpību kopējā rezultātā 48:57. Spēlē rezultatīvi darbojās BK Ķekaru vadošais spēlētājs Edijs Dzenis gūstot 22 punktus, bet pamatcentrs divus metrus garais Artūrs Šķute guva četrpadsmit punktus. 13. numurs, jeb šī bloga autors izcēlās ar astoņiem gūtiem punktiem.

lidcirks.jpg

Otrā spēle jau notika mūsu mājas zālē un pretinieki šoreiz bija komanda ar interesanto nosaukumu – Lidojošais cirks. Arī šī komanda līgā spēlē jau vairākas sezonas. Spēle iesākās ļoti līdzīgi un īsi pirms trešās ceturtdaļas beigām rezultāts bija līdzīgs 33:34 Ķekaru labā, bet tad zvaigžņu stunda aplaimoja 13. numuru un dažu minūšu laikā tika gūti deviņi punkti. Piepalīdzot komandas biedriem tika panākts vienpadsmit punktu pārsvars, bet diemžēl līdz spēles beigām to noturēt neizdevās un līdz ar beigu svilpi pretinieks guva grozu un spēle beidzās ar rezultātu 50:50. Edijs Dzenis guva piecpadsmit punktus un tik pat pretinieku grozā sameta Signis Vāvere.

Šodienas pretinieks ir ļoti labi saspēlējies un komandas biedri nodrošina līderi ar labām piespēlēm, jo Medenis spēlē gūst vairāk kā divdesmit punktus. Iepriekšējā sezonā šis spēlētājs vidēji spēlē guva 16 punktus atrodoties līgas rezultatīvāko spēlētāju vidū. Jau iepriekšējā sezonā dažās spēlēs ar vidēji 17,7 punktiem piedalījās mans sens komandas biedrs Zigmunds Lapsa. Mēs kopā divas sezonas nospēlējām Exigen komandā. Frank’s Tasmanian Tigers komanda ir ļoti saliedēta un tās rindās spēlē pat vairāki viesspēlētāji, tāpēc Ķekariem šodien būs grūta spēle.

Pie tam šodienas spēlē nepiedalīsies rezultatīvākais spēlētājs Edijs Dzenis, kā arī vēl divi ļoti ātri un spējīgi spēlētāji, tāpēc vairāk iniciatīva būs jāuzņemas tuvākajiem rezervistiem un jārāda viss ko tie spēj. Komanda ir ļoti mērķtiecīgi darbojusies treniņos un lielas iespējas ka komandai izdosies saglabāt savu treneri un gūt šodien uzvaru.

4 komentāri pie “Šodien BK Ķekari atkal dodas laukumā”

  • mošķis
    17/10/2008 11:10

    mjā – biki paplucinājuši jūsu komandu uz nākamo spēli :(

    Nu bet – aiziet Ķekari! :)

  • Krishjohn
    17/10/2008 14:41

    Heh.. Visas iespējas tev samest i par sevi, i par Ediju. Gaidu pēc uzvaras rezumē.. Veiksmi spēlē!

  • Signis
    17/10/2008 14:47

    Otrdien pārbaudes spēlē sasitu veco traumatisko potīti. Jau trīs dienas staigāju ar saitēm. Neesmu mēģinājis vēl slogot, tāpēc īsti nezinu savas spējas laukumā.

  • Portnovs
    17/10/2008 15:38

    Ļoti labs raksts, tikai vērlētos pieminēt, ka treneris šos vārdus teica par spēli pret Nordea banku, kas būs pēc skaita 4tā un notiks nākam 2dien mājas zēlē…

Atstāt komentāru

-

Abonēšana

Rakstu abonēšana
Komentāru abonēšana

Pieraksties saņemt jaunus rakstus: