www.signis.lv

skrienu, lasu grāmatas, ēdu mājās un vēl simts un viena lieta

1000 minūtes skrienot

30/05/2008 iekš maratons

run2.jpgEsmu šajā biznesā jau 1000 minūtes. Nav daudz, bet skaitlis apaļš, un šajos divos mēnešos to paveicot, es dienā vidēji no matemātikas viedokļa esmu skrējis vairāk kā sešpadsmit minūtes. Arī tas nav daudz, bet pirms šā visa uzsākšanas es neskrēju nemaz un tagad nejūtu ka man dienā trūktu šīs skriešanas minūtes. Tālāk neliela vakardienas skrējiena analīze no MotionBased.

Vakar trasē veicu 12km garu skrējienu, kas man pašreiz ir garākais, ko esmu skrējis. To paveicu 1:06:29, ar vidējo ātrumu 5:30 – drusku ātrāk nekā pēdējā laikā, bet pulss tik un tā turējās vidēji uz 175 bpm. Zemāk ir bilde ar skrējiena analīzi pa kilometriem. Skaitļi runā paši par sevi un rāda, ka visgrūtāk man gājis no devītā līdz vienpadsmitajam kilometram.

12km-skrejiena-analize.jpg

Laikam visi Mežciema skrējēji lasa manu blogu, jo atlika man tikai pasūdzēties ka nevienu neredzu, tā vakar atkal bija pilna trase ar skrējējiem.

morguefilecom.jpg

1 komentārs pie “1000 minūtes skrienot”

  • sominens
    30/05/2008 10:29

    Vakar pusdienas laikā iegrimu tavā blogā un šorīt sevi pieķēru tajā meklējot jaunāko tavu ierakstu. Vēl nebija, bet tagadi ir. Tiešām interesanti! Pat ļoti! Baigi aizrāva mani Geocaching. Sanāca vēlu ielīst gultā, jo pētīju monitora pustumsas apspīdētajā istabā apkārtnē paslēptos toverus :D Šorīt bija grūti piecelties… Rīt mēģināšu kādu atrast, vienīgi nedaudz apgrūtinoši varētu būt to darīt bez GPS. Centīšos iztikt ar savā rīcībā esošajiem kartogrāfiskajiem materiāliem. Šis blogs turpmāk man būs regulāra lasāmviela! Lai izdodas!

Atstāt komentāru

-

Abonēšana

Rakstu abonēšana
Komentāru abonēšana

Pieraksties saņemt jaunus rakstus: